groepsaccommodatie volendamgroepsaccommodatie 32 personenlogement amsterdamvolendam amsterdamamsterdam volendamgroepsaccommodatie monnickendamgroepsaccommodaties noord hollandlogement nice location

Zoeken naar hotel volendam amsterdam


hotel volendam amsterdam
 
Van der Valk Hotel Volendam in Katwoude de beste aanbiedingen!
Van der Valk Hotel Volendam ligt nabij Amsterdam. De pittoreske vissersplaatsjes Volendam, Marken en het leuke plaatsje Edam liggen op een steenworp afstand van het hotel. Vanuit het hotel kunt u verschillende fiets en wandelroutes afleggen in de omgeving of langs het IJsselmeer en genieten van de rust en de natuur.
Van der Valk Hotel Volendam Weekendjeweg.nl.
Aan de rand van Volendam en 15 kilometer van Amsterdam, met zwembad en sauna. Het Van der Valk Hotel Volendam ligt in Katwoude, aan de rand van Volendam en op slechts 15 kilometer van het dynamische Amsterdam. Het hotel is een rustig gelegen familiehotel met zwembad, fitnessruimte, aerobic ruimte, sauna en een à la carte restaurant.
Amsterdam Van der Valk Hotel Volendam.
Combineer uw Amsterdam trip met tickets van Tours Tickets die u bij de receptie kunt aanschaffen. In Amsterdam kan alles! Bezoek de website van het IAmsterdam en plan uw dagje uit. Met heerlijk weer is het Amsterdamse bos ook echt een aanrader! Waarom hotel Volendam?
Van der Valk Hotel Restaurant Volendam.
Van der Valk Hotel Volendam heeft het Green Key gold certificaat. Huur een zaal. Heeft u iets te vieren of te bespreken? Met 7 multifunctionele zalen bieden wij volop mogelijkheden voor een geslaagde meeting of feest. Bekijk onze zalen. Trouwen bij van der Valk Hotel Volendam.
Van der Valk Hotel Nederland Katwoude Booking.com.
Het 4-sterrenhotel Van der Valk Volendam ligt in een rustige, landelijke omgeving op iets meer dan 15 km van Amsterdam. Het heeft een binnenzwembad en een ruim terras met uitzicht op een meertje. In het hele hotel is gratis WiFi beschikbaar.
Vervoer Hotel Volendam.
Naast onze dagkaart van 1000, verkopen wij ook 12, en 3 dagen tickets waarmee u ook met het openbaar vervoer in Amsterdam kunt reizen, plus reizen met de trein. Voor meer informatie over het busvervoer van en naar Amsterdam leest u hier. Voor meer informatie en/of vragen, kunt u altijd bij onze receptie terecht. Waarom hotel Volendam?
Contact Van der Valk Hotel Volendam.
Het hotel bevindt zich 350 meter verder aan uw rechterhand. Plan route met Google Maps. Reist u met het OV? Vanuit Amsterdam Centraal. Neem bus 316 richting Edam/Volendam. Uitstappen bushalte Hotel" Volendam." U hoeft nog slechts 3 minuten te lopen.
Van der Valk Hotel Volendam I amsterdam.
Plan your trip. Where to stay in Amsterdam. Van der Valk Hotel Volendam. Van der Valk Hotel Volendam. Surrounded by meadows, seduced by the nearby IJsselmeer yet only a fifteen minute drive from Amsterdam, show business and leisure hotel Volendam the ideal resting point between two worlds.
KiyOh Widget.
Bushalte Hotel Volendam, Volendam 9292.nl.
Bushalte Hotel Volendam, Volendam. Bushalte Hotel Volendam, Volendam. Tijd Richting Perron Reisdetails. Bus 316 Richting Amsterdam CS. Bus 312 Richting Edam. Bus 316 Richting Edam. Bus 312 Richting Amsterdam Noord Metro. Bus 312 Richting Edam. Bus 316 Richting Amsterdam CS.

Contacteer ons

amsterdam volendam marken
rederij volendam marken express volendam
van volendam naar amsterdam
boottocht van amsterdam naar volendam
wat kost de bus van amsterdam naar volendam
amsterdam zaanse schans volendam
volendam bus amsterdam
bus 316 volendam amsterdam
hotel volendam amsterdam
bus van volendam naar amsterdam
taxi volendam amsterdam
volendam amsterdam train