groepsaccommodatie volendamgroepsaccommodatie 32 personenlogement amsterdamvolendam amsterdamamsterdam volendamgroepsaccommodatie monnickendamgroepsaccommodaties noord hollandlogement nice location

Meer resultaten voor groepsaccommodatie monnickendam


groepsaccommodatie monnickendam
 
Huur Groepsaccommodatie NH091 in Monnickendam.
Omschrijving: groepsaccommodatie NH091 Monnickendam, Noord-Holland. Met een groep of het gezin meerdere dagen verblijven op deze mooie en luxe 16-persoons vakantieboerderij, op steenworp afstand van Amsterdam en Volendam? De boerderij is gelegen in het groene en rustieke Waterland dictbij het IJsselmeer.
Appartement Appartement Kamer Kamer Appartement Appartement Ot De De Het De De en Paardenbox. Koeienstal. Schapenhok. Hooizolder. Vogelkooi. Sien.
Appartement De Vogelkooi. Zespersoons appartement de Hooizolder bevindt zich ook op de eerste etage en is zowel buitenom als via de hal van De Overleekerhoeve met een trap te bereiken. Wederom is dit een licht en fris appartement met prachtige uitzichten over de landerijen en naar het nabij gelegen Monnickendam. Virtuele Tour. Virtuele Tour. Lees verder.
Groepsaccommodaties in Monnickendam.
Een van deze monumenten is de Speeltoren aan het Noordeinde in Monnickendam met een beroemde beiaard. De Speeltoren is nu een onderdeel van het Waterlandsmuseum de Speeltoren en een deel van Monnickendam is een beschermd stadsgezicht. Bekijk hier de andere groepsaccommodaties in Noord-Holland. Op enkele kilometers van Amsterdam gelegen groepsaccommodatie tot 15 personen.
Groepsaccommodaties VVV Waterland.
Op een bijzondere plek midden in het IJsselmeer, namelijk op Marken, bestaat de mogelijkheid om van een groepsaccommodatie gebruik te maken. Als het schip de Albatros niet aan het zeilen is met gasten, dan kan het als groepsaccommodatie, liggend in de. Bekijk meer informatie. Bed Breakfast Hoeve Nooitgedacht. In de stolpboerderij Nooitgedacht zijn waar vroeger de hooizolder was 8 comfortabele gastenkamers ingericht. Nooitgedacht is een geschikte locatie voor groepen tot 20 personen. Op de boerderij die geheel vrij toegankelijk is voor de gasten vind je vleesvee. Bekijk meer informatie. Zeilklipper Gouwzee is een comfortabel schip met 10 hutten en 29 bedden. Buiten het hoogseizoen ligt de Gouwzee in Monnickendam of op verzoek in Amsterdam.
Overzicht van groepsaccommodaties in Monnickendam groepsaccommodatie-info.nl.
Alle Groepsaccommodaties In de regio.: Kaart weergeven Overzicht van groepsaccommodaties in Monnickendam. Geweldige nieuwe accommodatie te Leusden. Van alle gemakken voorzien. Geschikt voor groepen van 20 personen of voor bed and breakfast. Er zijn 5 appartementen en een. Langesteeg 2b, Leusden. De Gouwe Stek. 1 Juni 2017 openen wij ons nieuwe groepsverblijf in Bovenkarspel! Het groepsverblijf heeft een lichte huiskamer, keuken, douches, toiletten en invalide toilet en douche., De Gouw 11, Bovenkarspel. De groepsaccommodatie van Amstelhoeve Recreatie is een voormalige koeienstal welke is verbouwd tot verblijfsaccommodatie met slaapkamers, keuken, douches, toiletten en. Ruigekade 24, De Hoef. Groepsaccommodaties in voormalige melkveehouderij.
Ons Waterland.

Contacteer ons

waterland ticket amsterdam
hotel hampshire waterland amsterdam
marken volendam amsterdam
waterland hotel amsterdam
marinapark volendam amsterdam
bus broek in waterland amsterdam
golfbaan amsterdam waterland
volendam in amsterdam
amsterdam volendam transport
amsterdam waterland marathon
waterland golf hotel amsterdam
bus amsterdam volendam 110
arriva bus amsterdam volendam